La data de 13 noiembrie 2019 studenții specialității Servicii Hoteliere, Turism și Agrement anul III împreună  cu dl. Anatolie Guja au efectuat o vizită și o lecție practică în cadrul Agenției Tour Operatoare Panda Tur. Specialiștii din cadrul companiei au menționat rolul și necesitatea dezvoltării turismului pentru Republica Moldova, iar în acest context necesitatea de specialiști calificați în domeniu.

Agenția  activează din 2010 în baza licenței Seria A MMI, având la ora actuală peste 100.000 clienți care au rămas satisfăcuți de serviciile oferite.

Echipa Panda Tur, la fel ca și studenții specialității SHTA sunt pasionați de vacanțe și călătorii, de aceea a fost o discuție interactivă, în care toți au fost îndemnați să călătorească cât mai mult și să descopere farmecul lumii înconjurătoare.

Totodată, în cadrul lecției noastre a fost prezent și directorul general al agenției, dl. Ion Curmei, care ne-a relatat despre ultima provocare și anume oferta neobișnuită în orașul Prîpeat, părăsit acum 33 de ani, după accidentul nuclear de la Cernobîl.

Studenții au fost informați despre ultimele tendințe în sfera turismului, preferințele clienților, precum și rezolvarea practică a situațiilor conflictuale dintre un turist și o agenție.

De asemenea a fost organizată și o excursie în cadrul agenției, pentru a familiariza studenții cu departamentele și echipa de lucru, iar unul dintre cei mai importanți membri ai echipei fiind șarpele pe nume Zina.

Mulțumim echipei Panda Tur pentru colaborarea fructuoasă cu Facultatea Științe Economice, USM.

Departamentul Economie, Marketing și Turism

Studenții provocați de noi oportunități. În vizită la Panda Tur.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *