Profesorii Corețchi Boris, dr., conf. univ. și Guja Anatol, asist. univ. împreună cu studenții grupei SHTA 1802, Facultatea Științe Economice, USM la data de 18 noiembrie 2019 au petrecut un seminar interactiv la disciplina Servicii turistice, în cadrul companiei „PANDATUR” SRL. Aceste activități sunt determinate de interesul sporit al agenției de turism „PANDATUR” SRL în pregătirea specialiștilor de înaltă calificare și de colaborarea cu departamentul Economie, Marketing și Turism, USM.

Directorul general „PANDATUR” SRL, dl Curmei Ion a familiarizat studenții cu noile oferte și destinații de care vor putea beneficia turiștii în anul 2020, dar și despre procesul de formare a unui pachet turistic.

 De asemenea, studenții au avut posibilitatea de a pune întrebări directorului general care are o experiență bogată în domeniului său de activitate.

S-a inițiat discuții interactive între participanți, dar și foarte utile pentru studenți.

Aducem sincere mulțumiri, domnului Curmei Ion, pentru această primire călduroasă! Așteptăm cu nerăbdare și alte întâlniri la care studenții vor rămâne la fel de entuziasmați și gata de noi provocări.

Departamentul Economie, Marketing și Turism

SEMINAR INTERACTIV ÎN CADRUL AGENȚIEI TURISTICE PANDA TUR

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *