În data de 12 octombrie 2019, studenții specialităților: ”Servicii hoteliere, Turism și Agrement” precum și ”Marketing și logistică” au participat la evenimentul organizat cu prilejul Zilelor Europene ale Patrimoniului de către  Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în parteneriat cu Filarmonica Națională Serghei Lunchevici și Castelul MIMI, cu suportul financiar al Consiliului Europei.

Departamentului Economie, Marketing și Turism (DEMkT) a delegat profesorii Veronica Bulat, dr. lect. univ. și Anatol Guja, drd, lect. univ., pentru organizarea participării studenților în cadrul acestui eveniment select. Studenții au savurat o seară a patrimoniului cultural european pe ritmuri de vals, tangou și flamenco în una dintre cele mai fascinante locații din Moldova – Castelul MIMI.  

Cei mai buni instrumentiști ai Filarmonicii Naționale Serghei Lunchevici au prezentat un program din patrimoniul cultural universal, atmosfera fiind încinsă de soliștii de balet ai Teatrului Național Academic de Operă și Balet din Odesa.

Vinurile MIMI, cunoscute prin calitatea și rafinament, precum și peisajul nobil, au întregit atmosfera evenimentului.

Departamentul Economie, Marketing și Turism aduce sincere mulțumiri, pentru invitație organizatorilor, în particular dnei Svetlana POCIUMBAN, șef Direcție Patrimoniu Cultural, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, și ținem să vă felicităm călduros pentru buna desfășurarea a evenimentului.

Aducem mulțumiri, pentru suportul transportului oferit, dlui Gherghe CIOCANU, dr. hab., prof. univ, Rector al Universității de Stat din Moldova, care ne suține, de fiecare dată, inițiativele de promovare a valorilor culturale în rândurile studenților noștri. A promova cultura înseamnă a onora valorile umane, diminuând spre zero indiferența și ura – aceasta este morala pe care o exemplificam studenților noștri.

PARTICIPAREA STUDENȚILOR LA ZILELE EUROPENE ALE PATRIMONIULUI 2019, în incinta Castelului MIMI

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *