La data de 28 mai 2019, membrii departamentului „Economie, Marketing și Turism” în contextul Acordului de colaborare între USM și Consulatul onorific al Belgiei, au participat la prezentarea proiectului hotelier ”A-STAY”.

„A-STAY” este un brand al holdingului „BESIX STAY”, care presupune construcția a peste șapte mii de încăperi inteligente în întreaga lume, timp de cinci ani. Acestea vor fi dotate cu săli de sport și de întruniri, grădini, zone de agrement, restaurante și spații de lucru. În Chișinău, Antwerpen și Bruxelles, „A-STAY” va fi lansat până în anul 2021 și va fi localizat chiar în inima capitalei, pe strada Columna 90.

„A-STAY” va fi pentru tinerii născuți după anul 2000, care vor putea atât locui, cât profita de lobby-ul hotelului, unde vor avea posibilitatea să își petreacă timpul cu prietenii”, a spus CEO „Besix Stay” Belgia, Eric Thoelen.

Grație tehnologiei, fiecare membru A-STAY își va personaliza vizita, chiar de pe telefon mobil sau tabletă. Vizitatorii vor gestiona întregul proces: de la deschiderea ușilor, până la achitarea meselor și rezervarea sălii de întruniri.

DEMkT la prezentarea proiectului hotelier ”A-STAY

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *