La data de 22.03.2019, grupa SHTA 1702 au realizat o vizită la hotelul „Dacia”, la disciplina „Standarde şi norme în turism”.

Hotelul „Dacia” este un hotel cu tradiţie şi istorie, care asigură o găzduire prietenoasă şi de încredere. Hotelul oferă servicii de cazare, alimentație şi alte servicii suplimentare. Hotelul „Dacia” pune la dispoziţia oaspeţilor săi: 2 restaurante şi 1 lobby bar. Meniul restaurantelor hotelului oferă bucate şi băuturi tradiţionale moldoveneşti cât şi tipice europene.

Obiectivul de bază al activității extracurriculare constă în familiarizarea studenţilor cu standardele şi normele utilizate în serviciul de cazare a turiştilor în cadrul hotelului „Dacia”.

Pentru atingerea scopului propus, studenții au studiat: standardele de deservire a oaspeților, standardele de deservire a fondului hotelier și familiarizarea cu normele tehnicii de securitate în hotel. Coordonatori din partea Departamentului Economie, Marketing și Turism au fost Ceaikovskii Alexandr, doctor, lector universitar și Grumeza Tatiana, lector universitar, iar din partea hotelului  „Dacia” — Nanu Veaceslav, director adjunct.

Activitate extracurriculară în cadrul Hotelului „Dacia”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *